powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Xορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλαδος, έψαλε τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα, στην κα Όλγα Γεροβασίλη


Επίσκεψη από αντιπροσωπεία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος δέχθηκε στο γραφείο της, στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης η κα Όλγα Γεροβασίλη.
Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από την χορωδία, 32 μέλη άντρες και γυναίκες, με τον Μαέστρο της ΠΣΕ και αναγνωρισμένο Πανεπιστημιακών δάσκαλο Πολυφωνίας κύριο Βαγγελη Κωτσου, μαζί με τα μέλη του ΔΣ της ΠΣΕ (από τον Έφορο Δημ. Σχέσεων Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου το Έφορο Τύπου Αντώνη Κοντό τον Έφορο Πολιτισμού Κώστα Μάτσα και τον Αντιπρόεδρο Κώστα Κωνή).
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης συμμετείχε η χορωδία της Πανηπειρωτικής συνοδεία παραδοσιακών οργάνων. 
Παρόντες ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, Γρηγόρης Θεοδωράκης, οι Γενικοί Διευθυντές και ο Σύλλογος Εργαζομένων.
Η υπουργός άκουσε τα παραδοσιακά κάλαντα και αντάλλαξε ευχές, ενώ χόρεψε και Ηπειρώτικα τραγούδια και δήλωσε αισιόδοξη για την νέα χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: