powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1


Έμφραγμα της ΑΕΚ στο 93΄, με υπογραφή Μαμπουλού!

Η ΑΕΚ υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ για την 15η αγωνιστική της Super League.
Στο 10' φάουλ του Αραβίδη στον Μπέριο ο οποίος γύρισε και ζήτησε τον λόγο από τον επιθετικό της ΑΕΚ.
Ο Αραβίδης γύρισε και με κίνηση αλά Ζιντάν (κεφαλιά στον στήθος) τον κουτούλησε και τον έριξε κάτω με τον διαιτητή να δείχνει απευθείας κόκκινη κάρτα στον επιθετικό της ΑΕΚ.
Στο 66΄ η ΑΕΚ θα ανοίξει το σκορ σε μια περίεργη φάση.
Ο Γιόχανσον θα σουτάρει η μπάλα θα κοντράρει δυο φορές, θα αλλάξει πορεία και ο Περιστερίδης θα προσπαθήσει να σώσει την ομάδα του από κόρνερ.
Στην επέμβαση του όμως δεν θα υπολογίσει καλά και θα χάσει την μπάλα, ο Γκάλο που είχε κυνηγήσει την φάση, τσίμπησε την μπάλα και ο Περιστερίδης τον ανέτρεψε.
Ο Πέκχαρτ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της ΑΕΚ
Στην τελευταία φάση του αγώνα ο ΠΑΣ θα ισοφαρίσει.
Στο 93΄ κόρνερ από τα αριστερά ο Τζημόπουλος πήρε την κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία η μπάλα πήγε στον Κόντε που έσπρωξε την μπάλα μπροστά προς τον Μαμπουλού, που γύρισε και σκόραρε για το 1-1.

ΑΕΚ (Ζ. Μοράις): Μπάρκας, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Γκάλο, Μάνταλος (76' Γαλανόπουλος), Σιμόες, Γιόχανσον, Ροντρίγκες (76' Χριστοδουλόπουλος) , Πέκχαρτ (86' Βάργκας), Αραβίδης
ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Περιστερίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπέριος, Κούτρης, Γαρουφαλιάς (86' Γιάκος), Ακόστα (76' Ναδάλες), Κοζορώνης (68' Κόντε), Μπουκουβάλας, Ζάιρο, Μαμπουλού

Δεν υπάρχουν σχόλια: