powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Έγκριση της Περιφέρειας (Ε.Υ.Δ.) για την υπογραφή σύμβασης κατασκευής του Αποχετευτικού Δικτύου των παράλιων οικισμών του Δήμου Ηγουμενίτσας


Προς ολοκλήρωση βαίνουν οι διαδικασίες για την έναρξη υλοποίησης ενός  εκ των σημαντικότερων έργων περιβάλλοντος στο Δήμο Ηγουμενίτσας, αλλά και της παράλιας ζώνης της Ηπείρου.  Συγκεκριμένα η Ε.Υ.Δ. του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Ηπείρου, διατυπώνει τη θετική γνώμη για το σχέδιο σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης του έργου "Συλλογή, Μεταφορά, Επεξεργασία και Διάθεση λυμάτων για την εξυπηρέτηση των οικισμών Συβότων, Πλαταριάς, Πέρδικας και Αρίλλα Δήμου Ηγουμενίτσας, συνολικού προϋπολογισμού  12,361,019.24 €. Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας.
Το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας
Επίσης με άλλη απόφαση της Ε.Υ.Δ. του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Ηπείρου, διατυπώνεται θετική γνώμη για το σχέδιο σύμβασης και τη διαδικασίας ανάθεσης του υποέργου: Εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Δήμου Ηγουμενίτσας, συνολικού προϋπολογισμού 89.615,07 ευρώ. Φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Ηγουμενίτσας.


ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: