powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Δήμος Δωδώνης: Ενίσχυση οικογενειών με τρόφιμα

Διακόσια πακέτα με κοτόπουλα κι άλλα είδη παραγωγής του, παρέδωσε στο Δήμο Δωδώνης, ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων "Πίνδος".
Τα πακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Βασίλης Χήρας, ο οποίος μετέφερε τις ευχαριστίες του Δήμου και της Δημοτικής Αρχής προς τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό, σημειώνοντας ότι τέτοιες πρωτοβουλίες θα πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση καθώς οι συνέπειες της κρίσης γίνονται όλο και περισσότερο ορατές.
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Δωδώνης, είναι αυτή που αποτυπώνει σε καθημερινή βάση τα προβλήματα που συνεχώς αυξάνονται, εξ αιτίας των σκληρών οικονομικών μέτρων.
Το Διοικητικό της Συμβούλιο σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου αναπτύσσουν ένα μεγάλο πλέγμα δράσεων για την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.
Τα προβλήματα φτώχειας κι ανέχειας επιτείνονται και η αλληλεγγύη αποτελεί τη μοναδική ασπίδα προστασίας που μπορεί να αναπτυχθεί, ανέφερε ο κ. Χήρας.
Τα πακέτα με τα τρόφιμα του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού "Πίνδος" διανεμήθηκαν ήδη σε οικογένειες και των τεσσάρων Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Δωδώνης.
Παράλληλα, 53 οικογένειες απόρων της Δωδώνης, ενίσχυσε με πακέτα τροφίμων, η RAINBOW WATERS η οποία δραστηριοποιείται στην περιοχή καθώς η έδρα της βρίσκεται στην τοπική κοινότητα Μελιγγών.

Η ενίσχυση έγινε στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και αποτελεί μία από τις δράσεις της εταιρίας που είχε σκοπό να ανακουφίσει οικογένειες που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: