powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Περιφέρεια Ηπείρου: Βράβευση ομάδων μαθητών για το Διαγωνισμό "Γνωρίζω τον τόπο μου- προβάλλω τον τόπο μου"



Η Περιφέρεια Ηπείρου, μετά από πρόταση της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων, συνεργάστηκε με την Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου για τη διοργάνωση πανηπειρωτικού σχολικού διαγωνισμού με τίτλο: «Γνωρίζω τον τόπο μου-Προβάλλω τον τόπο μου». Σκοπός του διαγωνισμού ήταν η προβολή του φυσικού περιβάλλοντος, της ιστορίας, της πολιτιστικής κληρονομιάς και της γαστρονομικής παράδοσης της Ηπείρου μέσω των socialnetworks (facebook, twitter κ.λ.π.).
Ο διαγωνισμός απευθύνθηκε σε μαθητές της Β/θμιας Εκπαίδευσης και σε αυτόν έλαβαν μέρος ομάδες μαθητών στο πλαίσιο του μαθήματος του project.
To εν λόγω εγχείρημα, αφενός έχει πολλαπλά οφέλη για τους μαθητές (δείχνει την ορθή χρήση των socialnetworks, τους βοηθά να γνωρίσουν τις ομορφιές, την ιστορία και την παράδοση του τόπου στον οποίο ζουν κ.λ.π.), και αφετέρου συμβάλλει στην προβολή της Ηπείρου, δεδομένου ότι τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν στο ευρύ κοινό μέσω της τουριστικής ιστοσελίδας της Περιφέρειας Ηπείρου.
Οι τρεις πρώτες ομάδες θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. στο ξενοδοχείο DuLac στα Ιωάννινα. 
Τα βραβεία στις νικήτριες ομάδες μαθητών θα παραδοθούν από εκπροσώπους της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών και της Περιφερειακής Δ/νσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου.
Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, ενώ το ξενοδοχείο DuLac παραχωρεί την αίθουσα της εκδήλωσης με όλες τις facilities.

ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: