powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Λούρος Πρέβεζας: Συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός-μέλος εγκληματικής ομάδας που είχε σκοπό τη διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών



Διαπιστώθηκε μεταφορά σε αυτοκίνητο επτά (7) συνολικά αλλοδαπών

Συνελήφθη, χθες (16-07-2014) το βράδυ στο Λούρο Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 25χρονος υπήκοος Πακιστάν, μέλος εγκληματικής ομάδας, η οποία δραστηριοποιείται στη διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών.
Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ, στο 20ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ιωαννίνων (στο ύψος του Λούρου), οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 25χρονος, προκειμένου να το ελέγξουν, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα, τραυματίζοντας ελαφρά έναν αστυνομικό στο πόδι.
Ακολούθησε καταδίωξη και λίγο αργότερα, ο δράστης εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό του βρίσκονταν συνολικά επτά αλλοδαποί, εκ των οποίων τρεις υπήκοοι Συρίας και τέσσερις υπήκοοι Μπαγκλαντές.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι ως άνω αλλοδαποί, επιβιβάστηκαν στο εν λόγω όχημα στην περιοχή της Άρτας, με σκοπό να μεταφερθούν στην Πρέβεζα, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας, για την ανακάλυψη και σύλληψη πιθανών συνεργών του διακινητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: