powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί έμποροι κάνναβης, μετά από αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας



Κατασχέθηκαν πάνω από -10- κιλά κάνναβης, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στον πίσω προφυλακτήρα του αυτοκινήτου

Συνελήφθησαν χθες (23-10-2014) το απόγευμα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 34 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με τις κατά περίπτωση κατηγορίες της μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης εισόδου στη χώρα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν αιφνιδιαστικά χθες το απόγευμα τους δύο αλλοδαπούς στο 4ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ηγουμενίτσας-Σαγιάδας, όπου είχαν μεταβεί με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στον πίσω προφυλακτήρα και κατασχέθηκαν (13) δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (10.488) γραμμαρίων.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν επίσης δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς και απόκρυψης των ναρκωτικών ουσιών.

Οι έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργήθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: