powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

«Σπάνε όλα τα ρεκόρ» οι αιτήσεις για τη Γαλακτοκομική Ιωαννίνων!


Αυξημένο το ενδιαφέρον απ’ όλη την Ελλάδα

Κάθε προηγούμενο έχουν ξεπεράσει τα τελευταία χρόνια οι αιτήσεις ενδιαφερομένων για να γραφτούν στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, η οποία μετρά σχεδόν 100 χρόνια λειτουργίας (από το 1916) και προσφοράς στον πρωτογενή τομέα της Ηπείρου, καθώς και όλης της χώρας (και βέβαια ουδέποτε έβαλε λουκέτο, όπως εκ παραδρομής γράφτηκε σε προηγούμενο φύλλο του «Π.Λ.»).
Σε διευκρινιστική επιστολή του, ο Διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής κ. Κώστας Μάντζαρης σημειώνει, ότι ακόμη και σήμερα, παρά τις ελλείψεις που υπάρχουν,λόγω περικοπών και συνταξιοδότησης αρκετών υπαλλήλων, η Σχολή «συνεχίζει να προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, παρέχοντας δωρεάν σίτιση και στέγη σε όσους μαθητές της το επιθυμούν, προσελκύοντας το ενδιαφέρον υποψηφίων μαθητών απ’ όλη την Ελλάδα».
Όπως εξηγεί ο κ. Μάντζαρης, «πέρυσι ο αριθμός των αιτήσεων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αναγκάζοντάς μας να απορρίψουμε 100 περίπου από τους 160αιτούντες, ενώ όπως όλα δείχνουν, από τις μέχρι στιγμής αιτήσεις το ίδιο αναμένεται να συμβεί και φέτος».
Οι εργασίες…
Να σημειωθεί, ότι τώρα πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης και επισκευών στην Εστία της Σχολής (με τη βοήθεια και του προγράμματος της «Κοινωφελούς Εργασίας»).
«Αν και οι ανάγκες της Σχολής για επισκευές υπερβαίνουν κατά πολύ το μέγεθος των προγραμματισμένων εργασιών, εν τούτοις δείχνουν την έμπρακτη διάθεση της Πολιτείας και της Διοίκησης του ΕΛ.ΓΟ. Δήμητρα, να στηρίξουν την Γαλακτοκομική Σχολή στη δύσκολη αυτή συγκυρία» καταλήγει στην επιστολή του ο κ. Μάντζαρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: