powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Η ''Γιορτή σαρδέλας'' διοργανώνεται και πάλι φέτος στην Πρέβεζα, το Σάββατο 25 Αυγούστου 2012, στις 21:00, στο πάρκινγκ της παραλίας


Το παραδοσιακό πανηγύρι σήμα κατατεθέν για την Πρέβεζα, η γιορτή της σαρδέλας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Αυγούστου και ώρα 9 το βράδυ στον χώρο του παρκινγκ της παραλίας Πρέβεζας.
Ψητή σαρδέλα, σαλάτα και άφθονο δωρεάν κρασί αποτελούν το «μενού» της όμορφης αυτής γιορτής η οποία αναβιώνει με ιδιαίτερη επιτυχία τις τελευταίες δεκαετίες στην περιοχή .
Οι επισκέπτες με ένα συμβολικό εισιτήριο θα απολαύσουν το αγαπημένο σε όλους ψάρι ενώ θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν με την παραδοσιακή ορχήστρα που θα πλαισιώσει την ξεχωριστή βραδιά.
Το ενδιαφέρον του κόσμου για την γιορτή της σαρδέλας είναι κάθε χρόνο μεγάλο αφού η Πρέβεζα είναι η πόλη που την καθιέρωσε δίνοντας το κίνητρο και σε άλλους Δήμους ανά την Ελλάδα να μιμηθούν το παράδειγμά της.
Όπως τονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Κοσμάς Κορωναίος στόχος είναι να διατηρηθεί στο ακέραιο η παράδοση και συνάμα να μείνουν επισκέπτες για μεγαλύτερο διάστημα στην Πρέβεζα.
«Καλούμε όλο τον κόσμο να χαρεί μαζί μας την ξεχωριστή αυτή βραδιά» τονίζει ο κ. Κορωναίος υπογραμμίζοντας ότι το προσωπικό του Δήμου θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του προκειμένου οι επισκέπτες να χαρούν την ξεχωριστή αυτή καλοκαιρινή βραδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: