powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ανοίγει τη βαθμολογική «ψαλίδα» η Α.Ε. Μικρασιατών


Image
Φωτό αρχείου
Μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι, αλλά και όλης της 16ης αγωνιστικής με την οποία άνοιξε η αυλαία του β' γύρου του πρωταθλήματος, ήταν η Α.Ε. Μικρασιατών, που ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο της Θύελλας Κατσικά με σκορ 2-0 και εκμεταλλεύτηκε παράλληλα την ήττα της Κρύας, η οποία δεν μπόρεσε να σπάσει την αήττητη έδρα του Περάματος, υποκύπτοντας με 3-1.  Καλό ματς έγινε στο γήπεδο των «Χαμένων Πατρίδων», εκεί που η ομάδα του Νίκου Κύργιου πανηγύρισε τη 13η νίκη σε 16 ματς! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Κουμπής από τον Στέφο και το εκτέλεσε ο ίδιος. Στο 27' η αποβολή του Ντάκη με 2η κίτρινη πήγε να μετατρέψει σε ντέρμπι το παιχνίδι, αλλά στο 35' ο Στέφος αντίκρισε κι εκείνος τη 2η κίτρινη κάρτα και άφησε την Θύελλα Κατσικά με 10 παίκτες. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 59' ο Ξανθάκης για τους Μικρασιάτες είδε απευθείας κόκκινη κάρτα που ήταν η δεύτερη για τους Μικρασιάτες, αλλά παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Σίμος Ναυρόζογλου ερχόμενος για μία ακόμα αγωνιστική από τον πάγκο, έβαλε τέλος στην αγωνία στο 84ο λεπτό, ενώ στο 80' είχε κι ένα σουτ στο δοκάρι.
Η Κρύα που ακολουθούσε από κοντά τους Μικρασιάτες έχασε πλέον πολύτιμο έδαφος μετά την ήττα της με 3-1 στο Πέραμα. Η Κρύα κατάφερνε να κρατάει στα μέτρα της το ματς μέχρι το πρώτο ημίχρονο, όπου το σκορ ήταν 1-1, αλλά στην επανάληψη δεν κατάφερε να βρει τρόπο να πάρει το πολύτιμο «τρίποντο».
Η μεγάλη ανατροπή της αγωνιστικής έγινε στο Ροδοτόπι, εκεί που η τοπική ομάδα, αν και έχανε με 0-2 από το Βελισσάριο, κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει κι έτσι οι δύο ομάδες συνεχίζουν χέρι-χέρι στη βαθμολογία, έχοντας απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.
Νίκη σημείωσε στην έναρξη του β' γύρου και η Πεδινή επί της Μουσιωτίτσας με 3-0, στο ντεμπούτο του Χρήστου Αντωνίου στον πάγκο της φιλοξενούμενης, το οποίο δεν συνοδεύτηκε από πετυχημένο αποτέλεσμα.
Σε άλλα ματς, ισχνή, αλλά σημαντική η νίκη της Ανατολής με 1-0 επί του Ατρομήτου '95 και παλεύει ακόμα για την πρώτη θέση, ενώ στη μάχη της ουράς το Κουτσελιό ηττήθηκε εντός έδρας από την Λαψίστα που ξέφυγε αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη.
ΠΗΓΗ: http://www.super-fm.gr/content/view/9807/52/lang,el/

Δεν υπάρχουν σχόλια: