powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Οι… «καλλικάντζαροι» φεύγουν, ο Ζαραδούκας έρχεται…


Image
Τα τυπικά για Ζαραδούκα
Σημειολογικό ή όχι, η μέρα των «Φώτων» είναι αυτή που αναμένεται από την πλευρά του Ολυμπιακού να επισημοποιηθεί ο δανεισμός του Γιάννη Ζαραδούκα στον ΠΑΣ Γιάννινα και ας ελπίσουμε ότι η μεταγραφή αυτή θα... "φωτίσει" την ομάδα να κάνει κι άλλες σωστές επιλογές. Ο διεθνής αριστερός μπακ ήταν διακαής πόθος των «κυανόλευκων» στην τρέχουσα μεταγραφική σεζόν και με την επιμονή τους κατάφεραν να «αρπάξουν» τον παίκτη από την αγκαλιά του Πανιωνίου, ενώ την τελευταία εβδομάδα πίεζε και ο Λεβαδειακός για την παραχώρησή του, «πακέτο» με τον Σουμπίνιο, όμως η επιμονή του ίδιου του Ζαραδούκα να παίξει στον ΠΑΣ και να συνεργαστεί με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ήταν αυτή που υπερκέρασε όλα τα εμπόδια. Αν όλα κυλήσουν όπως είχαν προγραμματιστεί, τότε μέσα στην ημέρα οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΣ Γιάννινα θα ανακοινώσουν τη «μετακόμιση» του Ζαραδούκα για 6 μήνες στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, ενώ η άφιξη του παίκτη θα γίνει άμεσα και ανάλογα με το βαθμό ετοιμότητάς του από πλευράς φυσικής κατάστασης, θα αρχίσει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του από το ματς του κυπέλλου με την Τρίπολη και μετά.
Ο Ζαραδούκας έρχεται μ' ένα σημαντικό κίνητρο στα Γιάννενα κι αυτό είναι το δέλεαρ της κλήσης του από τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα για το Euro 2012 το ερχόμενο καλοκαίρι. Αναμένεται, λοιπόν, να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στα παιχνίδια του ΠΑΣ Γιάννινα, για να πετύχει τον απώτερο στόχο του.
Σε άλλα μεταγραφικά θέματα, αναμένεται η επισημοποίηση των μεταγραφών Γιάκου και Μήτσικα, ενώ συζητείται έντονα να γίνουν επαγγελματίες οι Ιωάννου και Τσάνης. 
Για την επίθεση, σύμφωνα με την εφημερίδα "Γάτα" ο Αναστασιάδης "βολιδοσκόπησε" τον Ονουάτσι που έπαιζε στην Καβάλα την προηγούμενη σεζόν και ήταν μια πολύ καλή περίπτωση. 

ΠΗΓΗ: http://www.super-fm.gr/content/view/9791/50/lang,el/

Δεν υπάρχουν σχόλια: