powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Νίκη για τους παίδες της ΕΠΣΗΠ στην Ηγουμενίτσα, ήττα για τους Νέους


Νίκη για τους παίδες της ΕΠΣΗΠ στην Ηγουμενίτσα, ήττα για τους Νέους
Image
Εκτός έδρας νίκη για τους Παίδες
Χορταστικό ματς διεξήχθη στην Ηγουμενίτσα στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μικτών ομάδων Παίδων των ΕΠΣ, ανάμεσα στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας και την ΕΠΣ Ηπείρου. Νικητές ήταν οι φιλοξενούμενοι με 2-4, σ' ένα παιχνίδι με πολύ καλό θέαμα. Το σκορ άνοιξε στο 6ο λεπτό ο Φώτος με πλασέ και στο 34' πέτυχε και το 0-2. Η ΕΠΣ Θεσπρωτίας απάντησε 3 λεπτά αργότερα με πλασέ του Κιτσώνη και κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι με το «καλημέρα» του β' ημιχρόνου, όταν ο Βένος με κεφαλιά αρχικά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Παππά και στην επαναφορά ο Ντίμης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η αντίδραση από πλευράς ΕΠΣΗΠ ήταν άμεση και στο 55ο λεπτό πήρε εκ νέου το προβάδισμα με πλασέ του Τσιέπα μετά από εκτέλεση κόρνερ. Τέλος, στο 82ο λεπτό ο Παπαγεωργίου πήρε την ασίστ από τον Νικολάου και «σφράγισε» το τελικό 2-4.
Η σύνθεση της ΕΠΣ Ηπείρου: Παππάς, Νικολάου, Κέντρος, Αντωνίου Θ., Τσιέπας, Καραμπίνας, Φώτος, Μούτσιος (58' Αντωνίου Α.), Αλεξίου (47' Παπαγεωργίου), Λιάρος (72' Ζιώγας), Μουρεχίδης.
 
Βαριά ήττα οι Νέοι
Σε αντίθεση με τους Παίδες, την ήττα με σκορ 4-1 γνώρισαν οι Νέοι της ΕΠΣΗΠ ομοίως για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος μικτών ομάδων.
Η ΕΠΣΗΠ προηγήθηκε στο σκορ στο 14ο λεπτό, όταν από κόρνερ του Χαλούλου ο Γκουγάννος πετάχτηκε και με πλασέ από κοντά πέτυχε το 0-1. Οι Γιαννιώτες φαίνονταν να ελέγχουν το παιχνίδι και να διατηρούν, έστω και δύσκολα, το προβάδισμα, ωστόσο το τελευταίο τρίλεπτο έκρυβε «παγίδες». Στο 42' ο Βασιλείου πέτυχε το 1-1 για την Θεσπρωτία και πριν την ολοκλήρωση του ημχρόνου ο Γαλάνης επωφελήθηκε από ασθενή απόκρουση του Βαλτά και σε κενή εστία έγραψε το 2-1.
Στο β' μέρος η ΕΠΣΗΠ πίεσε για την ανατροπή, αλλά στο 67' ο Λάμπρου με εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι, όπως και ο Τσιούρης στο 80ο λεπτό. Και φυσικά η μπάλα τιμωρεί όποιον χάνει τις ευκαιρίες. Συνεπεία αυτού η Θεσπρωτία πέτυχε δύο ακόμα γκολ στην εκπνοή του αγώνα, κάνοντας το 3-1 στο 86' με τον Βασιλείου και το 4-1 στο 91' με τον Γαλάνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΠΣ Θεσπρωτίας: Χασκής, Έξαρχος, Χατζάρας (82' Τσώτσης), Τζοβάρας, Μητσέλος, Λιώνης, Βασιλείου, Χατζηπέτρου (71' Χεμίζογλου), Γαλάνης, Σούφης, λαγός (82' Τσαντάλης).
ΕΠΣ Ηπείρου: Βαλτάς, Σκανδάλης, Ζωγράφος, Γκουγιάννος, Νικόπουλος, Πάκος, Βαρτζιώτης, Οικονόμου (76' Λώλος), Μόσχος, Χαλούλος (46' Τσιούρης), Λάμπρου.

ΠΗΓΗ: http://www.super-fm.gr/content/view/9781/52/lang,el/

Δεν υπάρχουν σχόλια: