powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Πανηγυρίζει ο ΠΑΣ Πηγών Λούρου την άνοδο στην Β' κατηγορία


Ο ΠΑΣ Πηγών Λούρου μετά τη νίκη του 0-1 στο ντέρμπι με το Συρράκο, πανηγυρίζει μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος την άνοδο του στην Β' κατηγορία.
Σε ένα παιχνίδι που το "ζουμί" του ήταν στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε από ένα χαμένο πέναλτι για τις δύο ομάδες, δύο δοκάρια για το Συρράκο και το "χρυσό" γκολ για τους φιλοξενούμενους.
Στο 12' σουτ του Κομπούλη η μπάλα βρήκε στην ρίζα του αριστερού κάθετου δοκαριού.
Στο 14' χέρι του Ευθυμιάδη με τον ΠΑΣ Πηγών Λούρου να κερδίζει πέναλτι, το εκτέλεσε ο Σκλιβανίτης και μπλόκαρε την μπάλα ο Γάτσιος.
Στο 25' σέντρα του Γεωργίου, κεφαλιά του Ζιώγα η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.


Στο 33' γύρισμα του Παπανικολάου στην περιοχή του Γάτσιου, εκεί βρέθηκε ο Νικόπουλος έκανε το σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
Στο 34' σέντρα του Μπίντου, ο Παπανικολάου σε κενή εστία στέλνει την μπάλα άουτ.
Στο 36' ανατροπή του Ζιώγα από τον Σκλιβανίτη, με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι, το εκτελεί ο Πεζόδρομος στέλνοντας την μπάλα απελπιστικά άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε ο ίδιος ρυθμός, προσπάθησε το Συρράκο να φτάσει στην ισοφάριση αλλά δεν είχε τις ευκαιρίες και έτσι ο ΠΑΣ Πηγών Λούρου πανηγύρισε την άνοδο του στην Β' κατηγορία.
Διαιτησία: Δημητρίου (Πασχάλης-Κόττορος).
Συρράκο: Γάτσιος, Γεωργίου, Κατωγιάννης, Παππάς, Ευθυμιάδης (71' Βαγγελής), Μπαλαντάνης, Καραδήμας (65' Τσέντζος), Κάππης, Ζιώγας (46' Λεοντάρης), Πεζόδρομος, Κομπούλης.
ΠΑΣ Πηγών Λούρου: Κοσίνας, Παπανικολάου, Σουχλέρης, Δόσης, Μπάρκας, Χήρας (59' Κίτσος), Καραγκούνης (87' Τσιάλιος), Σκλιβανίτης, Καψάλης (90' Βλάχος), Νικόπουλος, Μπίντος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: