powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-4


ΞέσΠΑΣε στον Πανθρακικό!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ (1-0, 2-1), κατάφερε τελικά να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με το 4-2 από τον Πανθρακικό!
Ο ΠΑΣ είχε δοκάρι στο 6' όταν ο Τσουκαλάς επιχείρησε το σουτ, και η μπάλα "τράνταξε" το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη!
O Μπαϊκαρά στο 12' εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τζημόπουλου, έβγαλε τον Ίγκορ απέναντι στον Περιστερίδη κι ο Βραζιλιάνος με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0 για τον Πανθρακικός.
Ο ΠΑΣ είχε δεύτερο δοκάρι στο 17' όταν ο Ίλιτς εκτέλεσε το φάουλ, ο Τζημόπουλος πρόλαβε τον Αθανασιάδη, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι.
Ο Μανιάς στο 36' έκανε το γύρισμα από αριστερά κι ο Χρήστου έστειλε, άθελά του, την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1 για τον ΠΑΣ.
Ο Ίγκορ στο 54' σούταρε, με την μπάλα να βρίσκει το χέρι του Μιχαήλ μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε  πέναλτι για τον Πανθρακικό!
Ο Ντιγκινί ευστόχησε και έδωσε προβάδισμα με 2-1 στον Πανθρακικό.
Στο 67' εκτέλεση κόρνερ του Ίλιτς, ο Σκόνδρας με κεφαλιά, ισοφαρίζει σε 2-2 για τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Ίλιτς στο 73' «πάτησε» στον Μανιά, και αυτός με ένα σουτ-βολίδα έκανε την ολική ανατροπή για την ομάδα του!
Το τελικό 2-4 για τον ΠΑΣ, έκανε ο Ίλιτς στο 85' με υπέροχο πλασέ. 

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Χρήστου (41' Ρούσσος), Τσιάρας, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Χαβίτο (46' Χασομέρης), Ντιγκινί, Ίγκορ ντε Σόουζα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Ναδάλες, Λίλα, Μιχαήλ, Στρούνα, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ακόστα, Ίλιτς (85' Ηλιάδης), Μανιάς (82' Κοζορώνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: