powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Αποτελέσματα ερευνών σχετικά με τη δράση 43χρονου υπηκόου Αλβανίας που είχε συλληφθεί την 06-06-2015 στα Ιωάννινα για κλοπές, παράνομη οπλοκατοχή και παράνομη είσοδο


Ο 43χρονος είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης και προέκυψε επιπρόσθετα η συμμετοχή του σε ληστεία στη Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων και σε διάρρηξη κυλικείου στα Ιωάννινα
Ο δράστης είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας, ενώ από την ταυτοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτων, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Ιωαννίνων για ληστεία
Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης προανάκρισης του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μετσόβου και το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, σχετικά με τη δράση 43χρονου υπηκόου Αλβανίας που είχε συλληφθεί την 06-06-2015 για κλοπές, παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση (σχετικό το από 07-06-2015 Δελτίο Τύπου μας), προέκυψε επιπρόσθετα η συμμετοχή του σε ληστεία στη Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων και σε διάρρηξη κυλικείου στα Ιωάννινα.
Αναλυτικότερα, από την αστυνομική έρευνα και την αξιοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτων, προέκυψε ότι ο 43χρονος δράστης είχε δηλώσει κατά τη σύλληψή του ψευδή στοιχεία ταυτότητας και ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Ιωαννίνων, για ένοπλη ληστεία που έγινε την 22-10-2014 σε αγροικία στην περιοχή Ξηρικό στη Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων (σχετικό το από 23-10-2014 Δελτίο Τύπου μας).
Επίσης, πέραν των ήδη εξιχνιασθέντων αδικημάτων, προέκυψε η εμπλοκή του δράστη σε διάρρηξη κυλικείου, που έγινε την 28/29-10-2014 στα Ιωάννινα.
Παράλληλα, σε βάρος του 43χρονου, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος από την 09-06-2015 σε κατάστημα κράτησης κατόπιν εντάλματος προσωρινής κράτησης, σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία για ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: