powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα σε Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα, για ναρκωτικά

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, συνελήφθησαν σε τρείς περιπτώσεις, προχθές (23-5-2013), σε Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα, τέσσερις (4) ημεδαποί (δύο άνδρες και δύο γυναίκες), ηλικίας 45, 30, 37 και 22 ετών αντίστοιχα, για παράβαση της Νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα , στο πλαίσιο έλεγχων που πραγματοποιούσαν περιπολούντες αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, εντόπισαν έναν 31χρονο να κατέχει μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους (0,3) γραμμαρίων.
Στη δεύτερη περίπτωση, πάλι στα Ιωάννινα, οι αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 45χρονος και μία 37χρονη και στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα τσιγαριλίκι και μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε κάνναβη, βάρους (5,9) γραμμαρίων.
Στην τρίτη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στην πόλη της Ηγουμενίτσας, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο, που οδηγούσε 22χρονη, από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα τσιγαριλίκι και κάνναβη, βάρους (0,3) γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από τα Τμήματα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: