powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Αστέρας Τρίπολης -ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Ζωντανός για το «σεντόνι» o Αστέρας

Μπορεί η ευκαιρία του Κοροβέση μόλις στο 3' να τρόμαξε τον Αστέρα, αλλά η συνέχεια του ανήκε ολοκληρωτικά.
Οι Αρκάδες ξεδιπλώθηκαν ωραία στην κόντρα στο 6ο λεπτό, με τη μπάλα έπειτα από κόντρες σε προσπάθειες των Ράγιος και Περόνε να καταλήγει στον Κάφα, που με πολύ ωραίο μονοκόματο σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής άνοιξε το σκορ.
Ο Τσαμπούρης κουβάλησε τη μπάλα από δεξιά, εξαπολύοντας φοβερό σουτ αρκετά έξω από την περιοχή του ΠΑΣ, στέλνοντας τη μπάλα με πολύ φάλτσο συστημένη στη γωνία του Φεγκρούς στο 16'.
Ο ΠΑΣ αντέδρασαν γρήγορα και μείωσε σε 2-1.
Ο Κουρμπέλης υπέπεσε σε πέναλτι πάνω στον Κοροβέση μόλις έξι λεπτά μετά το 2-0, με τον μέσο του ΠΑΣ να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και να ευστοχεί.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν επεφύλασσε τις συγκινήσεις του πρώτου.
Σουτ του Βίλα στο 47' το οποίο πέρασε λίγο έξω από την εστία του Γεωργακόπουλου, οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να φτιάξουν ευκαιρίες.

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Κάφα, Ουσέρο, Ουρτάδο (46' Ναβάρο, 57' Ντε Μπλάσις), Ράγιος, Μπακασέτας (79' Καστέλς), Περόνε
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Οικονόμου, Ρουμπουλάκου (64' Τσουκαλάς), Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Κεϊτά, Βίλα, Γεωργίου (74' Ντάσιος), Κοροβέσης, Νικλητσιώτης (53' Ίλιτς)

Δεν υπάρχουν σχόλια: