powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Καταγγελία, στο Α.Τ. Κακαβιάς, ληστείας σε βάρος 4 αλλοδαπών σε αλβανικό έδαφος

Καταγγέλθηκε προχθές (22.05.2013) το απόγευμα, στο Αστυνομικό Τμήμα Κακαβιάς Ιωαννίνων, ληστεία σε βάρος τεσσάρων αλλοδαπών (τριών υπηκόων Αφγανιστάν και ενός υπηκόου Πακιστάν), η οποία έγινε περίπου στις 17:30 στο Αλβανικό έδαφος.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, δύο άγνωστοι δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες, με απειλή όπλων (πολεμικού τυφεκίου τύπου kalashnikov και μαχαιριού), επιτέθηκαν στους τέσσερις αλλοδαπούς και τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ και ταξιδιωτικά έγγραφα.
Ο ένας από τους παθόντες επιχείρησε να αφοπλίσει τον δράστη, που έφερε το πολεμικό τυφέκιο, με αποτέλεσμα κατά την πάλη που ακολούθησε, να πυροβοληθεί και να τραυματιστεί στο δεξί του πόδι. Ο παθών μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Δελβινακίου, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Κατασχέθηκε μία γεμιστήρα με δεκατρία φυσίγγια διαμέτρου 7,62 x 54 mm , η οποία παραδόθηκε από τους παθόντες και προερχόταν από το όπλο των δραστών.
Οι τέσσερις αλλοδαποί συνελήφθησαν, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχαν εξέλθει και επανεισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ ενημερώθηκαν οι αλβανικές αρχές για τις δικές τους ενέργειες ως προς την περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: