powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Μέχρι το τέλος Μαΐου οι αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων σε απόρους

Αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων σε απόρους κατατίθενται στο γραφείο του Συλλόγου Πολύτεκνων Γονέων Νομού Ιωαννίνων μέχρι το τέλος Μαΐου.
Τα δικαιολογητικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου Πολυτέκνων που απαιτούνται είναι αίτηση – υπεύθυνη δήλωση για ένταξη στο πρόγραμμα, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, φωτοτυπία ταυτότητας επίσης θεωρημένη για το γνήσιο του αντιγράφου, και πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο.
Οι οικογένειες – μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων μπορούν να κάνουν αίτηση στο Δήμο τους, με τα ίδια δικαιολογητικά και εισοδηματικά κριτήρια, αλλά όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση δεν επιτρέπεται να κάνει κάποιος αίτηση στο Δήμο και στον Σύλλογο, γιατί τότε θα αποκλειστεί από τη διανομή.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά, τα εισοδηματικά κριτήρια και γενικά οτιδήποτε σχετικό με το πρόγραμμα διανομής μπορεί να απευθύνεται κανείς στα γραφεία του Συλλόγου και στο τηλέφωνο 2651026332, ενώ όπως σημειώνεται εκπρόθεσμες αιτήσεις ή αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά δεν θα γίνονται δεκτές.
Τέλος, ο Σύλλογος Πολυτέκνων κάνει γνωστό πως διοργανώνει το τριήμερο 14-16 Ιουνίου εκδρομή στη Σόφια της Βουλγαρίας για τους Πολύτεκνους και τους φίλους των πολυτέκνων.
Πληροφορίες μπορεί να πάρει κάθε ενδιαφερόμενος στα γραφεία του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: