powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 1-1

Ισοπαλία με ένταση, γκολ και αποβολές

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Ατρόμητο και με τους χειρότερους για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος όχι μόνο δέχθηκε γκολ, αλλά έχασε και τον αρχηγό του.
Οι Περιστεριώτες σκόραραν στην πρώτη καλή ευκαιρία του ματς (3' Καραγκούνης με τον πασέρ Νάστο να αρχίζει την προσπάθεια από θέση οφ-σάιντ) ενώ οι Γιαννιώτες έχασαν τον πιο έμπειρο παίκτη τους, τον Πάντο, με τραυματισμό μόλις στο 8'.
Μέχρι το 20' ο Ατρόμητος είχε τον πρώτο λόγο αλλά μετά από εκείνη τη χρονική στιγμή ο ΠΑΣ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.
Απόρροια αυτού του γεγονότος ήταν η ισοφάριση (στο 33' με τον εξαιρετικό Τσουκαλά) πέντε λεπτά μάλιστα αφότου οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλή ευκαιρία για το 0-2 με τον Ναπολεόνι.
Ο Κεϊτά στο 41' και ο Ουντότζι στο 55'  πήραν την άγουσα για την αποδυτήρια αφήνοντας τις δύο ομάδες με τον ίδιο αριθμό ποδοσφαιριστών στο γήπεδο.
Ο Ατρόμητος αποδείχθηκε καλύτερος και πιο απειλητικός αλλά είχε την ατυχία να πέσει πάνω σ' έναν εξαιρετικό Φεγκρούς που εξουδετέρωσε όλους τους κινδύνους.
Την ευκαιρία του ματς πάντως έχασε ο ΠΑΣ στο 84' με τον Ντάσιο ο οποίος με όλη την εστία πιάτο σούταρε στα σώματα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Πάντος (9' Ντάσιος), Μιχαήλ, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Γεωργίου (54' Λίλα), Κοροβέσης, Ντε Βιντσέντι (90' Νάκος), Ίλιτς.
Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Ράντμαν, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Σκόνδρας, Νάστος, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (70' Πίτου Γκαρσία), Ουντότζι, Καραγκούνης (60' Μπρίτο), Σουμπίνιο, Ναπολεόνι (85' Κούτσι).

Δεν υπάρχουν σχόλια: