powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων για διωκτικά έγγραφα


Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, τέσσερα άτομα, για διωκτικά έγγραφα.
Αναλυτικότερα , συνελήφθησαν:
Χθες (17-10-2017) το απόγευμα στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ναυπλίου και αντίστοιχο βούλευμα και απόφαση, ποινής φυλάκισης πέντε ετών, για το αδίκημα της απάτης.
Χθες (17-10-2017) το βράδυ στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων του προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, ποινής φυλάκισης τριών ετών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Χθες (17-10-2017) το μεσημέρι στην Ανέζα Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Άρτας, ένας 65χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ιωαννίνων και του Α’ Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, συνολικής ποινής φυλάκισης σαράντα μηνών, για φοροδιαφυγή και χρήση πλαστού εγγράφου.
Χθες (17-10-2017) το απόγευμα στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εισήλθε παράνομα στη χώρα ενώ από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων του προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, ποινής φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Παράλληλα, εξακριβώθηκε ότι ο 32χρονος είχε δηλώσει κατά το παρελθόν ψευδή στοιχεία ταυτότητας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: