powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα 2-1


Τρίποντο με ανατροπή ο ΠΑΣ Γιάννινα

Αν και η Κέρκυρα προηγήθηκε με τον Παμλίδη στο 72',  ο ΠΑΣ Γιάννινα μπόρεσε αρχικά να ισοφαρίσει με τον Κόντε στο 75' και τελικά να πάρει τη νίκη κάνοντας την ολική ανατροπή με το Γιάκο στο 82'.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφθασε στη δεύτερη εντός έδρας νίκη στην τρέχουσα σεζόν της Super League Σουρωτή.
Η Κέρκυρα άνοιξε το σκορ στο 72' με τον Παμλίδη.
Ύστερα από κάθετη πάσα του Αρτυματά από το χώρο του κέντρου, ο Παμλίδης βρέθηκε απέναντι στον Βελλίδη και δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-1.
Στο 75' ο ΠΑΣ Γιάννινα έφθασε στην ισοφάριση.
Ύστερα από λάθος του Σπίνουλα, έκλεψε από αριστερά ο Ναδάλες κι έβγαλε παράλληλη σέντρα στη μικρή περιοχή όπου ο Κόντε πλάσαρε ανενόχλητος και ισοφάρισε σε 1-1.
Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να κάνουν την ολική ανατροπή στο 82΄ με τον Γιάκο.
Μετά από τη σέντρα από δεξιά του Μανθάτη, απομάκρυναν οι Κερκυραίοι με την μπάλα να φτάνει λίγο έξω από την περιοχή, εκεί όπου ο Γιάκος με το δεξί σούταρε κάνοντας το τελικό 2-1 για τον ΠΑΣ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος (62΄ Νικολιάς), Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Γαρουφαλιάς (54΄ Σολτάνι), Μπουκουβάλας, Λίλα, Ναδάλες, Κόντε, Γιάκος, Χαλκιαδάκης (68΄ Μανθάτης).
ΑΟΚ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Σοϊλέδης, Αρτυματάς, Σπίνουλας  (79΄ Κόντος), Γκόμεζ, Παμλίδης, Σιόντης (87' Ντουαλά), Ιωάννου, Γρομητσάρης, Μπαλάφας (60΄ Ζορμπάς), Επστάιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: