powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Συνάντηση Περιφερειάρχη Ηπείρου με τον Υπουργό Επικρατείας Χρ. Βερναρδάκη


Συνάντηση για την προετοιμασία του 5ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση: Γέφυρες Ανάπτυξης με την Ήπειρο (που θα διεξαχθεί στις 23-24 Οκτωβρίου στα Ιωάννινα) είχε σήμερα στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Χριστόφορο Βερναρδάκη.
Στη συνάντηση συμμετείχαν  επίσης οι βουλευτές Ιωαννίνων κ.κ. Χρ. Μαντάς, Ι. Στέφος, Μ. Τζούφη και Ι. Καραγιάννης, η Αντιπεριφερειάρχης (αρμόδια για θέματα Πρόνοιας, Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης) κ. Παν. Μητροκώστα, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος κ. Κ. Σιαράβας, και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Δημ. Σιώλος.
Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Χρ. Βερναρδάκης δήλωσε μεταξύ άλλων, μετά το τέλος της συνάντησης: «Κάναμε μια συνεργασία, και δεν ήταν η πρώτη φορά. Έχει έρθει ο κ. Περιφερειάρχης και στην Αθήνα. Έχουμε κάνει μια καλή συνεργασία μέχρι στιγμής. Νομίζω θα είναι ένα μεγάλο γεγονός για την Ήπειρο, όπως ήταν και για όλες τις άλλες Περιφέρειες. Σκεφτείτε θα «μετακομίσει» σχεδόν όλο το Υπουργικό Συμβούλιο σε μια επιτόπια εποπτεία και επαφή με όλους τους φορείς, παραγωγικούς, κοινωνικούς, οικονομικούς της περιοχής. Ο στόχος είναι να προδιαγράψουμε ένα συνολικό αναπτυξιακό σχέδιο για την επόμενη πενταετία, για την επόμενη περίοδο για την χώρα. Είναι γεγονός ότι μπαίνουμε σε μια νέα εποχή, θέλουμε να μπούμε σε μια νέα εποχή, όπου θέλουμε να στηριχθούμε στην κοινωνία και στις παραγωγικές δυνάμεις, σε μια νέα αφετηρία. Και αυτό θα ετοιμάσουμε να κάνουμε αυτό το διήμερο».
Μετά το τέλος της συνάντησης ο Περιφερειάρχης κ. Αλ. Καχριμάνης δήλωσε τα εξής: «Είχα την τιμή να έχω συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Βερναρδάκη και συζητήσαμε λεπτομέρειες για το περιφερειακό συνέδριο. Πλέον βαδίζουμε για το συνέδριο. Πάντα μια συζήτηση βοηθά σε όλα. Με την κάθε συζήτηση, με την κάθε ενέργεια που κάνουμε, κάτι πετυχαίνουμε».

ΠΗΓΗ: www.php.gov

Δεν υπάρχουν σχόλια: