powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

«ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ» στην Κοπάνη Δήμου Δωδώνης, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, ώρα 11.00 π.μ.

Tην Κυριακή 22-10-2017 και ώρα 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία της Τ.Κ. Κοπάνης του Δήμου Δωδώνης, τα κεντρικά γυρίσματα της εκπομπής «ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ», που προβάλλεται από την ΕΡΤ 3. Στο χώρο θα παρουσιαστούν χορευτικά του χορευτικού τμήματος της Φιλοπροόδου Κινήσεως Κοπάνης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατσικάς, με την συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας των Θωμά Χαλιγιάννη, Τάσου Ντάφλου, Παπαδήκου Φώτη, Καραπάνου Κώστα και Γκούβα Γιώργου. 
Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ομιλίες από τους εκπροσώπους φορέων και παρουσίαση παραδοσιακών φαγητών και εδεσμάτων τα οποία όλοι μας θα γευτούμε, όπως και προϊόντα από τους παραγωγούς της περιοχής.  
Οι τοπικοί φορείς καλούν όλους του χωριανούς, κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να παραβρεθούν προκειμένου να προβληθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χωριό αλλά και η ευρύτερη περιοχή, καθώς από την συγκεκριμένη εκπομπή έχουν επιλεγεί και θα προβληθούν ρεπορτάζ ή θα συμμετέχουν ως ομιλητές, από την Κοπάνη, την Δωδώνη, το Θεριακήσι, τους Βαρυάδες, την Μελιά, την Πέρδικα, την Βουλιάστα και την παραποτάμια περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: