powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Κρανούλα Ιωαννίνων: Συνελήφθησαν δύο διακινητές, οι οποίοι οργανωμένα, με δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, μετέφεραν δέκα μη νόμιμους μετανάστες, με σκοπό να διευκολύνουν την έξοδό τους από τη χώρα



Το όχημα που οδηγούσε ένας από τους διακινητές εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε αρδευτικό κανάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά οι μη νόμιμοι μετανάστες

Συνελήφθησαν, χθες (28-01-2015) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, δύο διακινητές, ένας 30χρονος ημεδαπός και ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους μετανάστες.
Αναλυτικότερα, χθες το απόγευμα στην Κρανούλα Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα, στα οποία, όπως διαπιστώθηκε, οι διακινητές μετέφεραν οργανωμένα συνολικά δέκα αλλοδαπούς μετανάστες, υπηκόους Συρίας, προκειμένου να μεθοδευθεί η προώθησή τους στο εξωτερικό.
Σημειώνεται ότι ο 29χρονος αλλοδαπός διακινητής δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης των αστυνομικών, πραγματοποίησε αναστροφή και τράπηκε σε φυγή, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Στην προσπάθειά του να διαφύγει, ο δράστης, λίγο αργότερα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέπεσε σε παρακείμενο αύλακα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά οι έξι μη νόμιμοι μετανάστες (μεταξύ των οποίων και ένα ανήλικο παιδί).
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: