powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ηγουμενίτσα: Αναποδογύρισαν νταλίκες εν πλω!

Προβλήματα στο δρομολόγιο επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου που εκτελούσε το δρομολόγιο Πάτρα-Ηγουμενίτσα-Ανκόνα, προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι. Λόγω των ισχυρών κλυδωνισμών που δέχτηκε το πλοίο ανοικτά της Λευκάδας, έσπασαν οι ιμάντες που ήταν δεμένες δύο νταλίκες, με αποτέλεσμα αυτές να ανατραπούν, ενώ υλικές ζημιές υπέστησαν και άλλα φορτηγά. Το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και αυτή την ώρα γίνεται εκφόρτωση και καταγραφή των ζημιών.
Στο μεταξύ, καθυστερεί ο απόπλους του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Super Fast II από την Ηγουμενίτσα για Μπάρι Ιταλίας, καθώς όταν το πλοίο έφθασε στο λιμάνι προερχόμενο από Πάτρα, προκειμένου να παραλάβει 341 επιβάτες, διαπιστώθηκε από το πλήρωμα, ότι είχαν μετακινηθεί κάποιοι τράκτορες και ένα επικαθήμενο, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Δόθηκε εντολή να αποβιβαστούν τα φορτηγά από το πλοίο, προκειμένου να διαπιστωθεί από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα ότι δεν έχει σημειωθεί κάποια ζημιά και στη συνέχεια το Super Fast II, θα αναχωρήσει για τον προορισμό του.

Από την Ηγουμενίτσα για την Κέρκυρα τα δρομολόγια γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου. Κλειστό είναι το Ρίο-Αντίρριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: