powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2



Ο Αστέρας προηγήθηκε με 2-0, όμως τα λάθη του Θεοδωρόπουλου σε συνδυασμό με την οπισθοχώρηση της ομάδας έφεραν την ισοφάριση για τον ΠΑΣ.

Ο Αστέρας Τρίπολης άνοιξε το σκορ  στο 14' με σουτ από τον Ρόλε. 
Ο Γιαννιώτας κινήθηκε ωραία από τα δεξιά, πάσαρε στον Ρόλε, αυτός με έξυπνο συρτό σουτ στην αριστερή γωνία αιφνιδίασε τον Βελλίδη και άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα.
Στο 25' διπλασίασε τα γκολ  με κεφαλιά από τον Μπαράλες.
 Ο Ντάσιος δεν έδιωξε καλά, ο Βελλίδης προσπάθησε να απομακρύνει όπως όπως και ο Μπαράλες δεν του χαρίστηκε, στέλνοντας με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα μείωσε στο 43΄ με σουτ του  Κοροβέση.
Ο Τσάβες έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Θεοδωρόπουλος δεν έδιωξε καλά και από κοντά ο Κοροβέσης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 77' ο ΠΑΣ έφερε το ματς στα ίσα με σουτ από τον Κοροβέση. 
Ο Κοροβέσης σούταρε με το αριστερό έξω από την περιοχή, ο Θεοδωρόπουλος έπεσε αργοπορημένα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του, αφού δεν κατάφερε να την αποκρούσει.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι (Πάρα 81'), Γκοιάν, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Ζησόπουλος, Μουνάφο (Τιέ Μπι 65'), Γιαννιώτας, Ρόλε (Φερνάντες 81'), Μάσα, Μπαράλες.
 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Στρούνα, Μπέριος, Τσουκαλάς, Γιάκος (Ίλιτς 72'), Κοροβέσης (Σκόνδρας 83'), Τσάβες (Σαπαλίδης 72'), Μανιάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: