powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Ιωάννινα: Συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός ο οποίος προέβαινε κατ΄ εξακολούθηση σε ακόλαστες πράξεις σε βάρος νεαρών γυναικών


Η επισταμένη έρευνα και η αξιοποίηση στοιχείων της προανάκρισης, οδήγησε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης
Ιωαννίνων στην ταυτοποίηση και σύλληψη απογευματινές ώρες χθες (09-10-2017) στα Ιωάννινα, 25χρονου ημεδαπού, ο οποίος προέβαινε κατ΄ εξακολούθηση σε ακόλαστες πράξεις σε βάρος νεαρών γυναικών στην πόλη των Ιωαννίνων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω κατηγορούμενος εντόπιζε κυρίως βραδινές ώρες στην πόλη των Ιωαννίνων νεαρές γυναίκες, οι οποίες βάδιζαν μόνες τους και αφού τις ακολουθούσε πεζός τις περισσότερες φορές μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών που διέμεναν, επιχειρούσε ακόλαστες πράξεις σε βάρος τους, προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπειά τους.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί δεκατέσσερις υποθέσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος νεαρών γυναικών, εκ των οποίων η μία ανήλικη καθώς και μία περίπτωση απόπειρας βιασμού, που σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες στην πόλη των Ιωαννίνων.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για  προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση καθώς και για απόπειρα βιασμού θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: