powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, έπειτα από τη σύλληψη 24χρονου ημεδαπού στην Ιόνια Οδό Άρτας, για μεταφορά κάνναβης, συνελήφθη και ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, που εμπλέκεται στην υπόθεση


Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, έπειτα από την προχθεσινή σύλληψη ημεδαπού στην Ιόνια Οδό Άρτας, για μεταφορά κάνναβης, συνελήφθη και ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, που εμπλέκεται στην υπόθεση.
Υπενθυμίζεται ότι, προχθές (09-10-2017) το μεσημέρι στην Ιόνια Οδό Άρτας, συνελήφθη ένας 24χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετέφερε σε κρύπτες σε διάφορα σημεία Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πάνω από (21) κιλά κάνναβης.
Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών και διερεύνησης της υπόθεσης διακίνησης κάνναβης, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (10-10-2017) το μεσημέρι στην Πετρούπολη Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πετρούπολης, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος αναζητούνταν ως ιδιοκτήτης του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: