powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Σαγιάδα Θεσπρωτίας: Συνελήφθησαν ιδιοκτήτης και υπάλληλος καταστήματος, για παράνομη διενέργεια τυχερών παιγνίων


Κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατασχέθηκαν ηλεκτρονικό μηχάνημα και πέντε υπολογιστές ενώ διαπιστώθηκε εγκατάσταση και λειτουργία κυκλώματος καταγραφής εικόνας, χωρίς την απαιτούμενη άδεια 

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (01.02.2017) το απόγευμα στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 46 και 27 ετών, ως ιδιοκτήτης και υπάλληλος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, οι οποίοι κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης της Νομοθεσίας περί παιγνίων και του Νόμου για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στο χώρο του καταστήματος (καφετέρια – μπαρ), υπήρχε τεχνικό ψυχαγωγικό παίγνιο, χωρίς την προβλεπόμενη άδεια, πρόσφορο προς χρήση σε πελάτες του καταστήματος, ενώ στη θέα των αστυνομικών ο 27χρονος απενεργοποίησε με ηλεκτρονικό διακόπτη τη λειτουργία τεσσάρων ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Επιπλέον, βρέθηκε ένας φορητός υπολογιστής με αποθηκευμένες διευθύνσεις από διαδικτυακές ιστοσελίδες τυχερών παιγνίων και στοιχηματισμού ενώ επίσης διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία κυκλώματος καταγραφής εικόνας, χωρίς την απαιτούμενη άδεια, το οποίο ήταν συνδεδεμένο με κάμερες που κατέγραφαν κινήσεις στο εσωτερικό του καταστήματος.
Τα παραπάνω αντικείμενα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: