powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές από Ιερούς Ναούς που έγιναν στην περιοχή της Πρέβεζας


Για την υπόθεση συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ένας 21χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία
Η άμεση κινητοποίηση και η μεθοδική και συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, οδήγησε στην αυτόφωρη σύλληψη χθες (21-02-2017) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, ενός 21χρονου ημεδαπού, που ενέχεται σε διαρρήξεις και κλοπές Ιερών Ναών στην περιοχή της Πρέβεζας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 21χρονος διέπραξε τις παρακάτω κλοπές:
το απόγευμα της (19-02-2017), εισήλθε από ανασφάλιστη είσοδο στο εσωτερικό του Ιερού Ναού Αγίας Κυριακής στο Νικολίτσι Πρέβεζας και παραβιάζοντας το παγκάρι, αφαίρεσε χρηματικό ποσό
τα ξημερώματα της (20-02-2017), αφού παραβίασε είσοδο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πρέβεζας, αφαίρεσε από το φιλόπτωχο ταμείο χρηματικό ποσό.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, ένα στιλέτο καθώς και διαρρηκτικό εργαλείο, που χρησιμοποιήθηκε για τη διάπραξη των κλοπών.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: