powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Ο Σύλλογος Φιλιππιαδιωτών Αττικής «Ο Άγιος Βησσαρίων» ανταμώνει, κόβει τη Πίτα του και διασκεδάζει, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, ώρα 12:30 μ.μ. στη Μουσική ταβέρνα «ΕΛΑΦΟΚΥΝΗΓΟΣ», Περ. Σταύρου 5, Γηροκομείο-Αμπελόκηποι


Σύλλογος Φιλιππιαδιωτών Αττικής
«Ο Άγιος Βησσαρίων»
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Προς τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτών Αττικής "Ο ΑΓΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ"

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτών Αττικής "Ο ΑΓΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ" έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στον καθιερωμένο Ετήσιο χορό και Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 12:30μ.μ. στη Μουσική ταβέρνα «ΕΛΑΦΟΚΥΝΗΓΟΣ» (Περ. Σταύρου 5, Γηροκομείο-Αμπελόκηποι),  τηλ. Επικοινωνίας: 2106926049
Τιμή πρόσκλησης: 20€
Θα διασκεδάσουμε με ζωντανή Ελληνική παραδοσιακή και Ρεμπέτικη-Λαϊκή ορχήστρα, (στο κλαρίνο ο συντοπίτης μας Κώστας Κάκκος), απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την εξαίρετη παραδοσιακή κουζίνα σε συνδυασμό με το εκλεκτό κρασί του μαγαζιού.
Θα χορέψει Χορούς από την Ήπειρο η Χορευτική Ομάδα των Νέων-Ενηλίκων της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής "ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ".
Η παρουσία σας και η ενεργός συμμετοχή σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και αισιοδοξία αλλά και τη δύναμη να προχωρήσουμε αποφασιστικά στην αποτελεσματικότερη επίτευξη των καταστατικών στόχων του Συλλόγου μας.
Προσκλήσεις για την εκδήλωση μπορείτε να προμηθευτείτε από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.
Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής και την παραλαβή των προσκλήσεών σας προκειμένου να εξασφαλίσουμε θέσεις για όλους τους επιθυμούντες να λάβουν μέρος στην εκδήλωσή μας αυτή.

Για το Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΤΖΕΝΗ ΚΩΣΤΟΥΣΗ      ΠΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: