powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Ιωάννινα: Συλλήψεις δύο ατόμων, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών


Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (115,3) γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης «σοκολάτα» και μία ζυγαριά ακριβείας

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ναρκωτικών Ιωαννίνων, οδήγησαν στη σύλληψη δύο ατόμων που ενέχονται στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και τον εντοπισμό και κατάσχεση ποσότητας κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα).
Πρόκειται για έναν 30χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Γαλλίας και έναν 32χρονο ημεδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της παραπάνω Υπηρεσίας, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν χθες (30-11-2016) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, οι δύο δράστες, έπειτα από μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 30χρονου αλλοδαπού, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως χώρος διακίνησης και απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
μία συσκευασία που περιείχε κατεργασμένη κάνναβη «σοκολάτα», βάρους (80,3) γραμμαρίων
μία ζυγαριά ακριβείας και
ένα κινητό τηλέφωνο, με το οποίο πραγματοποιούσε τις παράνομες συναλλαγές του.
Παράλληλα, στην κατοχή του 32χρονου συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη «σοκολάτα», συνολικού βάρους (35) γραμμαρίων, τις οποίες όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, είχε προμηθευτεί σε προγενέστερο χρόνο από τον 30χρονο δράστη, έναντι χρηματικού ποσού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: