powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Π.Α.Σ. Γιάννινα – Ολυμπιακός 0-2


Φωτό: Arsenio Zota
Χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο αλλά αρκετά όντας ουσιαστικός, ο Ολυμπιακός πέτυχε δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και έφυγε με το διπλό στην έδρα του ΠΑΣ.
Φωνάζουν και οι δυο ομάδες για κάποιες αποφάσεις του διαιτητή, ενώ η ομάδα των Ιωαννίνων θα μπορούσε να κλέψει τον βαθμό αν ο Κόντε ήταν πιο ψύχραιμος στο τέλος.
Στο 41΄ ο διαιτητής δίνει κίτρινη κάρτα στον Λίλα για το αντικανονικό τάκλιν στον Φορτούνη. Είχε ήδη μία και παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Στο 68' ο Σεμπά έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα πέρασε από τα στόπερ του ΠΑΣ, ο Καρντόσο άπλωσε το αριστερό πόδι στο δεύτερο δοκάρι και σκόραρε προ κενής εστίας.
Στο 92' ο Μιλιβόγεβιτς πέρασε εξαιρετική μπαλιά στον Σεμπά και αυτός με εξωτερικό πλασέ με το αριστερό έξω από την περιοχή "κρέμασε" τον Περιστερίδη για το 0-2. 
 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπέριος, Κούτρης, Λίλα, Κοζορώνης, Ακόστα (Ναδάλες 81'), Ζάιρο (Κόντε 75'), Μαμπουλού (Γαρουφαλιάς 59').

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Μποτία, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Σεμπά, Ελιουνούσι (Πάρντο 58'), Φορτούνης (Ιντέγε 65'), Καρντόσο (Καμπιάσο 80').

Δεν υπάρχουν σχόλια: