powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Πληγείσες περιοχές των Π.Ε. Θεσπρωτίας και Πρέβεζας επισκέϕτηκε ο Περιϕερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης


Το εύρος των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει από κοντά ο Περιϕερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, επισκεπτόμενος σήμερα περιοχές των Π.Ε. Θεσπρωτίας και Πρέβεζας.
Μεταξύ άλλων επισκέϕτηκε την Βρυσέλα Φιλιατών, την περιοχή Αμμουδιάς καθώς και περιοχές του Δήμου Ζηρού, όπου παραμένουν πλημμυρισμένες πεδιάδες και έχουν προκληθεί ζημιές σε αγροτικές υποδομές και σε καλλιέργειες.

Ο Περιϕερειάρχης, υπογράμμισε ότι οι συγκεκριμένες περιοχές έχουν ήδη κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. "Οι υπηρεσίες των δύο Περιϕερειακών Ενοτήτων αντιμετώπισαν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προβλήματα που προέκυψαν από τα ακραία καιρικά ϕαινόμενα που έπληξαν την Ήπειρο. Οι όγκοι του νερού όμως ήταν τεράστιοι και αδύνατο να αντιμετωπιστούν με όσα μέσα και αν διέθετε η Πολιτεία", τονίζω προσθέτοντας ότι έχει συνεχή συνεργασία με τους αντίστοιχους Αντιπεριϕερειάρχες κ.κ. Θ. Πιτούλη και Στ. Ιωάννου, ώστε αμέσως μόλις υποχωρήσουν τα νερά, να αρχίσει η προσωρινή αποκατάσταση των ζημιών.


Πέραν αυτών, ο Περιϕερειάρχης εξέτασε και προβλήματα που έχουν προκληθεί στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο από τα ακραία καιρικά ϕαινόμενα, τα οποία θα αντιμετωπιστούν με τη βελτίωση της κατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: