powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Συλλήψεις φυγόποινων, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων


Συνελήφθησαν συνολικά (4) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα

Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο:
Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες (16-02-2015) στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, 50χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.
Συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (16-02-2015), στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της κας Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, για υπόθεση ναρκωτικών ουσιών.
Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες (16-02-2015), από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, φυλάκισης τριών ετών και χρηματικής ποινής 1500 ευρώ, για παράβαση της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Συνελήφθη σήμερα (17-02-2015) τα ξημερώματα, στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, για παράνομη διακίνηση μεταναστών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: