powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Συλλήψεις από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου για κλοπές και ναρκωτικά


Στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών και περιπολιών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, κατά το τελευταίο 24ωρο προέκυψαν τα ακόλουθα:
• Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στα Ιωάννινα, ένας 25χρονος και ένας 23χρονος, διότι αφαίρεσαν από κατάστημα πώλησης ειδών λαϊκής τέχνης διάφορα χάλκινα εμπορεύματα.
• Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, συνελήφθη στην Άρτα, ένας 34χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 2,28 γραμμαρίων.
• Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, Πρέβεζας, συνελήφθη στην Πρέβεζα ένας 43χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα τσιγάρο κάνναβης βάρους 1,6 γραμμαρίων και μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους 1,7 γραμμαρίων.
• Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου Αλβανού, για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 29χρονος, τον Ιούνιο του 2013 διέρρηξε μονοκατοικία στο Κερασοχώρι Θεσπρωτίας και αφαίρεσε διάφορα εργαλεία.
Οι συλληφθέντες και οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα αποσταλούν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: