powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Χάνι Δελβινακίου: Συνελήφθη 38χρονος Αλβανός διακινητής, ο οποίος εντοπίστηκε να μεταφέρει με αυτοκίνητο δύο λαθρομετανάστες


Ο 38χρονος δεν συμμορφώθηκε σε σήμα για έλεγχο και συνελήφθη μετά από καταδίωξη

Μετά από καταδίωξη, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων, συνέλαβαν χθες (03-01-2015) το πρωί, έναν 38χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο δύο παράνομους μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας.
Αναλυτικότερα, χθες το πρωί στο Χάνι Δελβινακίου, αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν για έλεγχο το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα.
Λίγο αργότερα, το όχημα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Ιωαννίνων και τότε ο 38χρονος οδηγός στην προσπάθεια του να διαφύγει, ανέπτυξε μεγαλύτερη ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο υπηρεσιακό όχημα και να ακινητοποιηθεί.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 38χρονος μετέφερε, έναντι χρηματικής αμοιβής, δύο ομοεθνείς του (32 και 23 ετών), οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.
Το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά καθώς και το χρηματικό ποσό των (850) ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του διακινητή κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: