powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Tην επίλυση προβλημάτων για επιτάχυνση των εργασιών της Ιόνιας Οδού ζητά ο Περιφερειάρχης



Ζητήματα που αφορούν την επίλυση προβλημάτων για επιτάχυνση των εργασιών της Ιόνιας Οδού, τη λειτουργία νέων σταθμών διοδίων στην Εγνατία Οδό και τις οφειλές που υπάρχουν σε έργα που ήταν ενταγμένα και χρηματοδοτούνταν από το πρώην Τ.Ε.Ο., περιλαμβάνονται σε υπόμνημα που κατέθεσε στον Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, στο οποίο μετέβη την Τετάρτη.
Η κατάθεση του υπομνήματος έγινε καθώς απουσίαζε ο Υπουργός κ. Μ. Χρυσοχοϊδης, με τον οποίο θα υπάρξει επικοινωνία τις επόμενες ημέρες.
Ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε επίσης το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, όπου σε συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Κ. Τασούλα και τη Γ.Γ. Λ. Μενδώνη, εξετάστηκαν ζητήματα που αφορούν τις εκκρεμείς προγραμματικές συμβάσεις για μνημεία και αθλητικές εγκαταστάσεις, μεταξύ των οποίων και της Αίθουσας Βαρέων Αθλημάτων. 
Επίσης εξετάστηκαν προβλήματα που εντοπίζονται κατά τη διαδικασία αποκατάστασης του Τζαμιού Καλούτσανης.
Ο Περιφερειάρχης, ήταν επίσης εισηγητής στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος για τα ζητήματα του προϋπολογισμού και της διαχείρισης των βοσκοτόπων κατά τη νέα προγραμματική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: