powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ανοίγει την Παρασκευή η εφαρμογή στο Taxis για τις διορθώσεις στο Ε9

Αναμένεται να μείνει ανοικτή και μετά τις 30 Νοεμβρίου
Την Παρασκευή αναμένεται να ανοίξει στο Taxis η ηλεκτρονική εφαρμογή για τις διορθώσεις του εντύπου Ε9 ετών 2011, 2012, 2013.
Κανονικά η εφαρμογή για τις τροποποιητικές δηλώσεις θα έπρεπε να παραμείνει ανοικτή έως τις 30 Νοεμβρίου, ωστόσο η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου έχει ζητήσει ήδη από την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών να παραταθεί ο χρόνος υποβολής των διορθωτικών δηλώσεων.


Τις σχετικές αναφορές έκανε την Τετάρτη η κ. Σαββαΐδου σε ημερίδα ενημέρωσης για το Ε9 που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων σε συνεργασία με τις ομοσπονδίες των φοροτεχνικών.
Μιλώντας στη εκδήλωση η επικεφαλής της ΓΓΔΕ αναγνώρισε πως το χρονικό διάστημα που θα έχουν στην διάθεσή τους οι λογιστές-φοροτεχνικοί για να προβούν στις απαραίτητες διορθώσεις στο Ε9 είναι μικρό (έως 30 Νοεμβρίου) και ανέφερε πως έχει ληφθεί πρόνοια για την επέκταση της περιόδου υποβολής των τροποποιητικών δηλώσεων έως το τέλος Ιανουαρίου 2015.
Σημειώνεται πως η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων εξέδωσε αναλυτική εγκύκλιο 32 σελίδων με οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση του εντύπου Ε9, κωδικό προς κωδικό.
ΠΗΓΗ: www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: