powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα κατά το τελευταίο 24ωρο

Από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, πραγματοποιήθηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο, αναζητήσεις για τον εντοπισμό και σύλληψη ατόμων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν διωκτικά έγγραφα.
Στο πλαίσιο αυτό, συνελήφθησαν:
Στα Ιωάννινα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, για πλαστογραφία και παραβάσεις του Νόμου περί Αλλοδαπών.
Στην Άρτα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και είκοσι ημερών, για παραβάσεις του ΚΟΚ.
Στη Φιλιππιάδα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, ένας 45χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή (5.000) ευρώ, για επιταγές.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: