powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Πρωτοβουλία καλών προθέσεων με σεβασμό στον Κώστα Καρυωτάκη και το έργο του


ΘΕΜΑ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ

Κύριοι, πληροφορηθήκαμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την ίδρυση της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΛΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.
Επισκεφθήκαμε την ιστοσελίδα σας, https://kostaskariotakis.wordpress.com διαβάσαμε το σκεπτικό σας, τους προβληματισμούς σας, το προτεινόμενο πρόγραμμα εκδηλώσεων.
Το έτος 2018, συμπληρώνονται 90 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου ποιητή Κώστα Καρυωτάκη, στην Πρέβεζα. 
Η Πρέβεζα, οριοθετεί το σημαντικότερο μέρος για τον ποιητή. Εκεί ολοκλήρωσε το έργο του & έκλεισε τον κύκλο της ζωής του. Θεωρούμε, ότι έχετε προσεγγίσει σωστά το μέρος των προτεινόμενων εκδηλώσεων, την Πρέβεζα.
Γι’ αυτό χαιρετίζουμε την ίδρυση της Πρωτοβουλίας σας και σας γνωρίζουμε ότι θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθειά σας, στο τόσο σημαντικό γεγονός για όλη την Ελλάδα, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.
Η απόφαση ίδρυσης ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΟΓΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ «ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ», θα πρόβαλλε ουσιαστικά το δημιουργικό έργο όλων των λογοτεχνών της πόλης, του νομού και της Ηπείρου γενικότερα.
Παράλληλα το πρόγραμμα εκδηλώσεών του, θα έφερνε σε τακτική επαφή αυτό το λογοτεχνικό έργο με την Ελλάδα, την Κύπρο, τον υπόλοιπο κόσμο. Όπως και το σύνολο του λογοτεχνικού κόσμου με την Πρέβεζα, σε μόνιμη βάση και συνεργασία.
Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, της 24/10/ 2017, εντασσόμαστε ως ισότιμο μέλος στην Πρωτοβουλία.
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 927
Αθήνα, 24/10/ 2017
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΑΣΟΣ ΛΕΡΤΑΣ ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: