powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Επίσκεψη της Κατερίνας Παπανάτσιου και του Γιάννη Καραγιάννη στην OVO FRESCO


Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στα Γιάννενα για τη συμμετοχή της στο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Ήπειρο, η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, συνοδευόμενη από τον βουλευτή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Καραγιάννη, επισκέφτηκε σήμερα την καινοτόμα επιχείρηση παραγωγής παστεριωμένων προϊόντων αυγού OVO FRESCO Α.Β.Ε.Ε. στο Μπιζάνι Ιωαννίνων και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.
Η OVO FRESCO είναι μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση, εξέλιξη μίας πορείας που ξεκίνησε το 1962 με την "ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α.Ε." και συνεχίζεται επιτυχώς μέχρι σήμερα.

Η εταιρεία με σταθερά βήματα, επεκτείνοντας και εκσυγχρονίζοντας τις μονάδες παραγωγής, επενδύοντας σε τεχνολογίες αιχμής και καθετοποιώντας την παραγωγική διαδικασία, έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως κύριος προμηθευτής της εγχώριας βιομηχανίας τροφίμων, ξενοδοχειακών μονάδων και εταιρειών μαζικής εστίασης, ενώ παράλληλα, μέσω οργανωμένου δικτύου διανομής, προωθεί με επιτυχία τα προϊόντα της στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: