powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017. Ημέρα Μνήμης Εθνικών Ευεργετών: Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος που ενεπνεύστην την Ημέρα Μνήμης των Εθνικών Ευεργετών και πρωταγωνίστησε στην καθιέρωση της, θα παραστεί με τον Πρόεδρο Γιώργο Δόση και τον Αντιπρόεδρο Κώστα Κωνή, στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017. Ημέρα Μνήμης Εθνικών Ευεργετών: Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος που ενεπνεύστην την Ημέρα Μνήμης των Εθνικών Ευεργετών και πρωταγωνίστησε στην καθιέρωση της, θα παραστεί με τον Πρόεδρο Γιώργο Δόση και τον Αντιπρόεδρο Κώστα Κωνή, στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής
Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017
Ώρα 11:00 π.μ. Επιμνημόσυνη δέηση στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών, προεξάρχοντος του Μακαριοτάτου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου Β'.
Ομιλία για τους Εθνικούς Ευεργέτες, από την πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου Ισμήνη Κρίαρη.
Ώρα 11:45 π.μ. Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, από εκπροσώπους της Ελληνικής Πολιτείας, της Περιφέρειας Αττικής, την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και διαφόρους φορείς.
Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Ώρα 18:00 Εσπερίδα με θέμα ''Άθλος Ευεργεσίας και Εθνική Ενόραση'', από την Εταιρεία Ελλήνων Ευεργετών, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωβνιών της Περιφέρειας Αττικής, Λ. Μεσογείων 156 Χολαργός, στάση Μetro Εθνικής Άμυνας, με ελεύθερη είσοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: