powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας: Συνελήφθη 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος μετέφερε πεζός ταξιδιωτικό σάκο με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (978) γραμμαρίων


Συνελήφθη, σήμερα (23-09-2017) μετά τα μεσάνυκτα, στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, στα πλαίσια στοχευμένων επιχειρησιακών δράσεων για την αποτροπή εισόδου ναρκωτικών στη χώρα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 25χρονο, διότι κατελήφθη να μεταφέρει πεζός έναν ταξιδιωτικό σάκο που περιείχε ένα δέμα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (978) γραμμαρίων.
Κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς, ο οποίος στερείται νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: