powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Φεστιβάλ Δήμου Λαυρεωτικής ''Θορίκια 2017'': Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Λαυρεωτικής, παρουσιάζει χορούς της Ηπείρου, με τη ζυγιά του Τάσου Μαγκλάρα, τη Κυριακή 16 Ιουλίου, ώρα 21:00, στο ΑΚΕΛ, πλησίον Κλειστού Γυμναστηρίου, στο Λαύριο



Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Λαυρεωτικής, θα παρουσιάσει παραδοσιακούς συγκαθιστούς χορούς της Βοβούσας Ιωαννίνων και της Κόνιτσας, με συνοδεία ζωντανής παροδοσιακής Ηπειρώτικης μουσικής με ζυγιά του Τάσου Μαγλάρα.
Το παιδικό τμήμα θα παρουσιάσει χορούς από την Ήπειρο και την Λευκάδα.
Προσκεκλημένος θα είναι ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νεροτριβιάς Εύβοιας.
Σύλλογος Ηπειρωτών Δήμου Λαυρεωτικής ''Ο Πύρρος''.
Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Δήμου Λαυρεωτικής « Ο ΠΥΡΡΟΣ», ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2009 από απόδημους Ηπειρώτες που διαμένουν στη Λαυρεωτική, από το περίσσευμα ψυχής και αγάπης για την ιδιαίτερη πατρίδα, την Ήπειρο. Πρωταρχικό μέλημα του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των 350 και πλέον οικογενειών Ηπειρωτών που κατοικούν στο Δήμο Λαυρεωτικής, με απώτερο σκοπό και στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών, καθώς και την ανάπτυξη πνεύματος φιλίας και αλληλεγγύης. 
Ακόμη την παροχή βοήθειας υλικής και ηθικής σε όποιον συμπατριώτη, αλλά και συνδημότη μας την έχει ανάγκη. 
Την διοργάνωση Πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων. 
Χορευτικά Τμήματα παιδιών και ενηλίκων λειτουργούν, κάθε Σάββατο πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Λαυρίου. 
Είμαστε παρόν σε κάθε κάλεσμα του Δήμου Λαυρεωτικής.Κορυφαία ετήσια εκδήλωσή μας αποτελεί η Καλοκαιρινή Χορευτική Εκδήλωση Παραδοσιακών Χορών της Ηπείρου στην ΑΚΕΛ.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Δήμου Λαυρεωτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: