powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών, κατά το τελευταίο 24ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα


Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις και σχηματισμοί δικογραφιών, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Αναλυτικότερα:
Συνελήφθη, στο 8ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο είχε κλέψει λίγο νωρίτερα από την Άνω Λαψίστα Ιωαννίνων. Επιπρόσθετα, σε βάρος του 22χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Συνελήφθησαν, στο Μέτσοβο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Σταθμού Τουριστικής Αστυνομίας Ιωαννίνων και του Αστυνομικού Τμήματος Μετσόβου, τρεις ημεδαποί (ένας 37χρονος, ένας 54χρονος και μία 30χρονη), κατηγορούμενοι για άγρα πελατών σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Συνελήφθη, στο Καστρί Γοργομύλου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, ένας 42χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να ασκεί υπαίθριο εμπόριο, χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.
Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, σε βάρος 45χρονου ημεδαπού, για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε προανακριτικά, ο 45χρονος το απόγευμα της 11-08-2016 εισήλθε σε εμπορικό κατάστημα στην Άρτα και αφαίρεσε πορτοφόλι, που περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: