powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Πολυφωνικό Καρναβάλι 2014: Δέκα μέρες πολυφωνία, από 28 Ιουλίου μέχρι και 5 Αυγούστου 2014 με τη στήριξη της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, με σταθμούς την Θεσσαλία, την Μακεδονία, την Βόρειο Ήπειρο, την Κέρκυρα και την Ήπειρο!


Μετά από το Χειμερινό και το Ανοιξιάτικο Πολυφωνικό Καραβάνι που διοργάνωσε τον Ιανουάριο σε Ήπειρο και Βόρειο Ήπειρο και τον Μάιο σε Βώλακα Δράμας και Κερκίνη αντίστοιχα, η "ΑΠΕΙΡΟΣ/ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ" προετοιμάζει εντατικά το ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ 2Ο14 που θα ταξιδέψει από τις 28 Ιουλίου μέχρι και τις 5 Αυγούστου.
Μια συλλογική ιχνηλασία στους κοινωνικούς και φυσικούς χώρους της Πολυφωνίας, εντός κι εκτός των συνόρων. Ένα πολύτροπο ταξίδι με συλλογικές επιτόπιες καταγραφές, περιοδεύοντα σεμινάρια από χωριό σε χωριό, προβολές και παρουσιάσεις, γλέντια και συναυλίες, περιήγηση εκτός ορίων, περιοδεύουσα ελεύθερη κατασκήνωση.

Το ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ θα ταξιδέψει για δέκατο έκτο καλοκαίρι φέτος, διατρέχοντας με τις εκδηλώσεις του τέσσερις Περιφέρειες της χώρας (Ήπειρος, Δυτική Μακεδονία, Θεσσαλία και Ιόνια), διαβαίνοντας έξι φορές τα σύνορα με την Αλβανία. Πρόκειται για τον παλαιότερο και ανθεκτικότερο πολιτιστικό θεσμό της παραμεθόριας Ελλάδας, τον μόνο αληθινά διασυνοριακό πολιτιστικό θεσμό, ακόμη και σε πρόσφατες εποχές αδιάβατων συνόρων.

Οι σταθμοί του ταξιδιού
ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ: Ελασσόνα Θεσσαλίας
ΤΡΙΤΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ: Περιβόλι - Αβδέλα Γρεβενών, Αετομηλίτσα Γράμμου
ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ: Κεφαλοχώρι, Κόνιτσα, Κεφαλόβρυσο, Δολό Πωγωνίου
ΠΕΜΠΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ: Πολύτσανη, Πωγωνιανή, Ποντικάτες, Κτίσματα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Άνω Δερόπολη, Γράψη, Δερβιτσάνη, Αργυρόκαστρο, Andon Pogi, Χειμάρρα, Δρυμάδες
ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΙΟΥ: Φοινίκη, Τσαούσι Καρόκι, Παλιά Σαγιάδα, Πλαίσιο
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Πολύδροσο Θεσπρωτίας, Λαγγάβιτσα, Βαβούρι, Τσαμαντάς, Γιρομέρι
ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Κάτω Γαρούνα Κέρκυρας
ΤΡΙΤΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΙΟΥ: Φινάλε - έκπληξη!

Δηλώσεις συμμετοχής και αναλυτικές πληροφορίες είτε με email στο apiros@otenet.gr, είτε με μήνυμα εδώ. Συντομότατα το αναλυτικό πρόγραμμα και εδώ και στο www.polyphonic.gr και στο polyphonic.forumotion.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: