powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Τσιπούρες σε ιδρύματα όλης της Ηπείρου, από δωρεά του Συλλόγου Ιχθυoκαλλιεργητών Λωρίδας Σαγιάδας



Τρεις χιλιάδες τσιπούρες παρέδωσε σήμερα στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Ηπείρου ο Σύλλογος Ιχθυοκαλλιεργητών Λωρίδας Σαγιάδας- Θεσπρωτίας, προκειμένου να διανεμηθούν σε Κοινωνικά Ιδρύματα, ενόψει του αυριανού εορτασμού του Ευαγγελισμού.
Τις ευχαριστίες του προς το Σύλλογο Ιχθυοκαλλιεργητών εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, τονίζοντας ότι πρόκειται για αξιέπαινη πρωτοβουλία που αποκτά ιδιαίτερη σημασία λόγω και της εορταστικής συγκυρίας.
"Με την σημερινή τους προσφορά οι ιχθυοκαλλιεργητές της Σαγιάδας, έστειλαν ένα μήνυμα κοινωνικής ευαισθησίας προς όλους τους Ηπειρώτες. Απέδειξαν πως πέραν της σημαντικής τους προσφοράς στην οικονομική ανάπτυξη της Ηπείρου, είναι πάντα πρόθυμοι να συμβάλλουν και στην ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικά πληθυσμιακών ομάδων", υπογράμμισε.

Στην παραλαβή - παράδοση παρέστησαν ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιος για θέματα Υγείας κ. Νικόλας Κάτσιος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Οδυσσέας Πότσης, ο Γενικός Διευθυντής Υγείας και Πρόνοιας κ. Ι. Νικόπουλος και η Αν. Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Δ. Καμπούρη.
Τα προϊόντα διατέθηκαν:
Στην Ιερά Μητρόπολη Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης για τις ανάγκες του Γηροκομείου της Μητροπόλεως
Στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης για τις ανάγκες του Γηροκομείου της Μητροπόλεως
Στην Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης για τις ανάγκες του Γηροκομείου της Μητροπόλεως
Στο Γηροκομείο Ζωσιμαδών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων
Στα Ενοριακά συσσίτια Ιερών Ναών Κοιμήσεως Θεοτόκου Περιβλέπτου, Αγ. Νικολάου Αγοράς, Αγ. Νικολάου Κοπάνων
Στο Κέντρο Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου, για όλα τα ιδρύματα αρμοδιότητας του: Παραρτήματα ΑΜΕΑ (Πρώην Ίδρυμα Νεομάρτυς Γεώργιος, Θεραπευτήρια Χρονίων παθήσεων Ηγουμενίτσας και Φιλιατών ) και Παραρτήματα Προστασίας Παιδιού ( Ιωαννίνων, Κόνιτσας , Πωγωνιανής και Φιλιατών )
Στις Εταιρείες Προαγωγής Ψυχικής Υγείας ΕΠΡΟΨΥΗ, ΕΨΕΠ και TACTHELLAS για τα Οικοτροφεία και τους Ξενώνες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης.
Στην Ενορία Ριαχόβου για τον Ξενώνα υπερηλίκων
Στην Ιερά Μονή Δουραχάνης για το Οικοτροφείο «το Άνθος»
Στο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας «Κιβωτός του Κόσμου» στην Πωγωνιανή

Δεν υπάρχουν σχόλια: