powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΟΠΕΚΕΠΕ: Αίτηση Εγγραφής για τη Διαδικτυακή Υποβολή Εκμετάλλευσης Έτους 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια της υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Εκμετάλλευσης 2013, θα δοθεί η δυνατότητα διαδικτυακής υποβολής της, η οποία εκτός της Αίτησης Ενίσχυσης διαφόρων καθεστώτων προς ΟΠΕΚΕΠΕ, περιλαμβάνει την Δήλωση Καλλιέργειας/ Εκτροφής του ΕΛΓΑ και την ετήσια ανανέωση της εγγραφής στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ).
Όπως την προηγούμενη χρονιά, έτσι και φέτος θα δίνεται η δυνατότητα η Ενιαία Αίτηση Εκμετάλλευσης να έχει μεταβολές και στα γεωχωρικά δεδομένα. Επιπρόσθετα, θα κλείνει οριστικά ο κύκλος της υποβολής της αίτησης καθώς θα επισυνάπτονται ηλεκτρονικά και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Σ’ αυτό το πλαίσιο καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν αίτηση εγγραφής στην εφαρμογή διαδικτυακής υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Εκμετάλλευσης στον σύνδεσμο www.opekepe.gr/aee2013_online.asp για τη λήψη κωδικού πρόσβασης.
Η αίτηση εγγραφής μπορεί να γίνει μέχρι 25/4/2013 και ακολούθως η υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Εκμετάλλευσης θα είναι δυνατή από την ενεργοποίηση του λογαριασμού, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν σχετικό μήνυμα, έως και την 1/5/2013.
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν αίτηση εγγραφής λήψης κωδικού πρόσβασης, ανεξάρτητα του τρόπου που υπέβαλαν την αίτησή τους κατά την προηγούμενη χρονιά.
Δεν θα μπορούν να υποβάλλουν διαδικτυακώς την αίτησή τους όσοι έχουν κύρια και συμπληρωματική αίτηση.

ΠΗΓΗ: www.opekepe.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: